Klanten en referenties

/Klanten en referenties
Klanten en referenties 2017-12-07T09:50:17+00:00

Dit zeggen onze klanten over Telecomlijn

koos

Als de specialist op het gebied van transport en logistiek in de regio Rotterdam en omstreken, hadden wij de behoefte aan een goed functionerende IP telefooncentrale, zonder daar honderden euro’s tegenaan te gooien. Telecomlijn in de persoon van Cem Sarikaya heeft ons in het gehele proces begeleid. De overstap is zonder enige vertraging of oponthoud snel en professioneel gerealiseerd. Een optimale service en zeer korte lijnen, perfect zo.
Jacco van der Bilt, Koos van der Bilt Verkeersschool

ideeplus

Ik heb niet lang hoeven aarzelen de vriendelijke uitleg en inzet van Telecomlijn Cem Sarikaya deed mij direct besluiten dat dit het ideale systeem voor mij is. Mijn telefoonkosten zijn nu nog geen derde van wat het voorheen was bij KPN dus daar hoef je niet lang over te aarzelen. Als er iets was er staat direct iemand op de stoep en dat is wat anders dan bandjes met eindeloze doorkies mogelijkheden. Ik kan het u van harte aanbevelen.
Helen Evenwel, IdeePlus

heintz

Telefonisch contact met onze klanten, een zeer betrouwbare bereikbaarheid is voor ons kantoor van essentieel belang. Dit wordt door het team van Telecomlijn en zijn medewerkers geboden en gegarandeerd. Is er onverhoopt een storing dan worden wij altijd keurig en deskundig geholpen. Kortom wij zijn weer tevreden dat we zijn overgestapt naar Telecomlijn. Daarnaast heeft het ons een enorm besparing opgeleverd. Wacht niet langer en nodig Cem eens vrijblijvend uit.
Ruud van der Reijden, Heintz Assurantiën

lagerweij

Als de grootste makelaar van Lansingerland hebben wij ontzettend veel (telefonisch) klantencontact. In de crisistijd zijn wij vooral gaan kijken waar wij als kantoor op konden gaan bezuinigen zonder dat de bereikbaarheid en onze klanten er last van zouden hebben. Wij kwamen er als snel genoeg achter dat we enorm konden bezuinigen t.o.v. ons huidige abonnement bij KPN en de nieuwe mogelijkheden via Xelion. Nu alweer een aantal jaar als vaste klant van Xelion zijn we super tevreden met de nieuwe toestellen en de onlangs geleverde headsets. De voordelen van Xelion die wij hebben ondervonden zijn kostenbesparing, snelle service, goede deskundigheid van Cem en het meedenken in onze bedrijfsvoering.
Miranda Karelse, Lagerweij en Fonk NVM Makelaars

portland

Door Telecomlijn zijn wij als OBS Rhoon-Portland beter bereikbaar en hebben we een digitaal telefoonboek. Klantvriendelijk, niet alleen verkopen maar ook meedenken, helpen en uitzoeken.
Kelly Versteeg, Basisschool OBS Portland

luning

Na, de crisis te zijn doorgeworsteld waren wij na 20 jaar gebruik van onze oude analoge centrale met veel kostbare KPN lijnen toe aan een modernisering van ons telefonie-hardware pakket. Door de nieuwe technieken is er veel op de markt wat ons veel vragen opleverde. Cem, het drukke baasje van Telecomlijn wist op het juiste moment onze snaar te raken en met zijn duidelijke en heldere uitleg en de berekening van kostenbesparingen op korte termijn, hebben wij de opdracht geplaatst. Tevreden kijken we terug op de samenwerking met Telecomlijn als telecompartner voor onze bedrijfsvoering.
Hans Huizinga, Lunning en Huizinga Makelaars

gsh

Telefonisch contact met onze klanten is van groot belang. Wij bellen zeer regelmatig en de kosten hiervan liepen dan ook aardig op. Telecomlijn heeft goed met ons meegedacht en een zeer aantrekkelijk voorstel uitgewerkt. Sinds 1 februari 2012 zijn wij dan ook een tevreden klant. GSH heeft als motto snel en deskundig, maar dat geldt zeker ook voor Telecomlijn.
Chris Hoefakker, GSH Identification Solutions

sb

Sijtsma Bewind werkt nu precies 1 jaar met de VOIP software van Telecomlijn. Als bewindvoerderskantoor staan onze inkomende lijnen ‘maar’ 3 uur per dag open, maar in die tijd loopt het dan ook storm. Dat telefoonverkeer moet zeer efficiënt, secuur en overzichtelijk afgewerkt kunnen worden, want onze cliënten zijn erg afhankelijk van onze performance. Over de uiterst klantvriendelijke werkwijze van Cem Sarikaya en zijn mensen én over hun producten zijn wij meer dan tevreden.
Ron Sijtsma, Sijtsma Bewindvoering

vgt

Ook wij hebben lang geaarzeld om over te stappen op VOIP, mede door slechte ervaringen in het verleden van concullega’s. Wij houden ons bezig met internationale transporten over de binnenwateren en zijn zeer afhankelijk van kwalitatief goede verbindingen. Wij kunnen niet anders concluderen dan dat de installatie zonder meer van hoge kwaliteit is, zowel op het gebied van gesprekken alsook de vele mogelijkheden die deze biedt. Wij zijn ook zeer te spreken over de goede service van Cem en medewerkers.
Marcel van Gent, Van Gent Transport B.V.

cai

Wij zijn nu ongeveer een maand of 2 aan het bellen met VOIP. Apparatuur per post ontvangen, aansluiten op internet en GO! Binnen 2 seconden was het werk gedaan, géén installatiekosten of iets dergelijks, en alles deed het gelijk. Sinds de overstap van isdn + abonnement van kpn naar voip van telecomlijn zijn onze telefoonkosten gereduceerd tot een 16% van voorheen, bij dezelfde aantal telefoontjes en telefoongedrag/gebruik. De eenmalige aanschaf van de voipinstallatie is er binnen enkele maanden uit. Tot op heden geen storingen gehad. Als je vragen hebt word je gelijk te woord gestaan en zaken worden goed uitgelegd. Kortom een aanrader!
Martin Bruijn, CAI Opleidingen

sky

Wij zijn sinds kort overgestapt op Voip bellen. Op aanraden zijn we in contact gekomen met Telecomlijn. We hadden zelf al een Voip toestel via een andere provider, maar hebben toch besloten om onze telefonie bij Telecomlijn te regelen. Mede door onze contact persoon bij Telecomlijn Cem Sarikaya. Hij weet wat zijn product te bieden heeft en dat brengt hij heel goed over. Hij legt alles duidelijk en uitgebreid uit. Toont je de mogelijkheden. Denkt met je mee, wat ons een heel goed gevoel gaf. Installatie en overstap van huidige nummers zijn vlekkeloos gegaan.
Derya Kurt, Sky Group International

b4b

Door ons breed assortiment is er veel telefoon verkeer binnen ons bedrijf. Door de kwalitatief goede verbindingen, lage gesprekskosten nationaal en internationaal, de snelle inzetbare tools binnen de centrale en de betrokken service van Telecomlijn is het voor ons een win-win situatie voor ons bedrijf sinds 2011!
Aysu Walraven, Business 4 Business Gifts

biddy

Onze ervaringen zijn super positief te noemen. De aanvraag verliep snel en vlot en binnen no time hadden wij onze VoIP aansluitingen geconfigureerd. Goed uitgelegd en zeer goede service vanuit het team van Telecomlijn. Tijdens de intake werd gerefereerd “als u bij ons zit gaat u niet weg “ #zekervanhunzaken. Ik moet zeggen: voorlopig zitten we goed en hoeven we inderdaad niet weg!
Josefina Victoria, BiddyBids

2

Door zich op de juiste wijze te verdiepen in de wensen van de klant heeft Telecomlijn ervoor gezorgd dat wij telefonie op maat hebben. Door gebruik te maken van hun expertise op dit specifieke gebied bellen wij zonder zorgen!
Angela Vergeer, 't HUIS BV
Naar de klantcases

Meer weten over de toegevoegde waarde van onze oplossingen en dienstverlening voor specifieke branches?

Lees de klantcases
Naar de klantcases