Stages

/Stages
Stages 2018-11-20T15:26:00+00:00

Stage lopen bij Telecomlijn

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die willen leren, ervaring op willen doen en willen meedraaien. Bij ons leer je niet alleen alles over Voice over IP; telefonie via internet. Maar daarnaast bieden we je ook een leuke, uitdagende stageplaats aan. Naast een relevante opleiding vinden wij het nog veel belangrijker dat je een sterke, enthousiaste en creatieve persoonlijkheid bent. Durf jij met Telecomlijn kennis te maken? Meld je dan nu bij ons aan!

Wij zoeken vier stagiaire()s voor minimaal een periode van een half jaar. Je moet in ieder geval in je derde of vierde studiejaar zitten. We hebben plaats voor:

 • Communicatieadvies – MBO/HBO Communicatie
 • Grafisch ontwerp – Hogeschool voor de kunsten, grafische opleiding MBO/HBO
 • ICT beheer – MBO niveau 4
 • Junior Accountmanager – MBO niveau 4

Je studierichting hoeft niet per se precies te zijn wat hierboven staat. Maar het moet er natuurlijk wel mee te maken hebben.

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken?
Je zit midden in je opleiding MBO of HBO Communicatie of ICT, je bent leergierig en je wilt wat bereiken met je studie. Dan kun je bij ons terecht voor een stage.

Wij bieden je een stageovereenkomst en een uitstekende stagevergoeding aan. De invulling van je werkweek is afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding en deze kun je in overleg met je leidinggevende inrichten. In principe kent Telecomlijn voor een stagiair(e) een 36-urige werkweek. De standplaats is Rotterdam Kralingen/Crooswijk.

Heb je interesse? Schrijf ons een korte, maar gemotiveerde e-mail waarin je vertelt wat voor soort stage je wilt uitvoeren en in welke periode jij beschikbaar bent. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of er binnen Telecomlijn mogelijkheden beschikbaar zijn in die periode.

Stuur je schrijven samen met je CV naar: office@telecomlijn.nl.

Marketingtalent gezocht

Marketingtalent! Ben jij die enthousiaste communicatie stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn? Beschik jij over een vlotte pen en ben je creatief?  Lijkt het je leuk om de (online) marketingstrategie van Telecomlijn Zakelijk samen vorm te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als stagiair(e) marketing & communicatie mede verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van onze marketing en communicatiestrategie. Je geeft samen met ons invulling aan onze campagnes. Je bent in staat om sales georiënteerd te denken. Daarnaast analyseer je samen met ons de campagneresultaten en gebruiken we deze om onze strategieën aan te scherpen. Je bent in staat om de toegevoegde waarde van Telecomlijn Zakelijk te vertalen in een heldere boodschap voor onze potentiele klanten.

Bedrijfsomschrijving
Telecomlijn is specialist op het gebied van IP telefonie; bellen via internet. Wij begrijpen als geen ander dat telecommunicatie altijd beschikbaar moet zijn. Daarnaast bieden we ook mobiele abonnementen, internet en wifi, deurintercomsystemen en camerabeveiliging.

We zijn sinds 2005 succesvol actief en we hebben ons bewezen als betrouwbare provider van IP telefonie. Onze technische oplossingen bieden een kraakhelder resultaat. Wij nemen de zorg voor de juiste oplossing uit handen voor de klant. Telecomlijn richt zich juist op de middelgrote en kleine ondernemingen. Tot 100 werkplekken kunnen wij de juiste service aanbieden, gericht en gespecialiseerd op deze groottes.

Wat worden je werkzaamheden/taken?

 • Het creëren van content
  (het schrijven en bedenken van blogs, artikelen, nieuwsbrieven, diverse communicatie uitingen en materiaal voor onze mediakanalen)
 • (Social Media) Marketing
  (creëren, beheren en verhogen van ons merk door middel van het schrijven blogs, Twitter, Facebook of andere tools die jij nodig acht om dit te bewerkstelligen)
 • Analyses
  (met behulp van Google Analytics en andere meetmethodes rapportages maken over onze online prestaties. Continu op zoek zijn naar verbetering om onze activiteiten beter online te presenteren SEO, SEA)
 • Het verzorgen van interne en externe communicatie zoals communicatie via website, brochures, flyers en nieuwsbrieven.
 • Analyseren en evalueren van campagnes.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie
 • Een ondernemende werkomgeving
 • Een ontspannen en plezierige bedrijfscultuur

We horen graag van je!

Talent gezocht