WIFI

/WIFI
WIFI 2018-02-16T15:58:46+00:00

Overal perfecte WiFi

Uw organisatie kan gewoon niet zonder draadloos internet. WiFi moet het altijd en overal doen. Kiest u voor WaaS, dan bent u daarvan verzekerd.

Zakelijk en particulier

Wat is WiFi Solutions as a Service?
Kantoorpanden, bedrijfslocaties, openbare gebouwen of woonhuizen; overal vindt u WiFi. Maar hoe vanzelfsprekend dat ook lijkt, de aanschaf, aanleg, configuratie, beveiliging, ondersteuning en het beheer is nog een hele opgave. Niet met Wireless as a Service, kortweg WaaS. Want met WaaS regelt u samen met Telecomlijn alles om optimaal draadloos internet in en rond de locatie te realiseren vanaf € 0,50 cent per dag, waarvoor u een draadloos high-end, veilig en betrouwbaar netwerk krijgt,  dus zonder zorgen; as a service. U komt niet voor verrassingen te staan, er zullen geen additionele kosten in rekening gebracht worden. Bovendien zorgen wij er voor dat u geen zorgen of stress heeft over de aanleg, het beheer en het onderhoud. Wij helpen u graag en wij helpen u aan goed , snel, veilig en dekkend internet.

linkedin-cem

Meer weten? Neem contact op.

Cem Sarikaya, Accountmanager Telecomlijn
010-7440822 | LinkedIn

Voordelen WaaS diensten

✓ Eén aanspreekpunt, één contract, één SLA en één maandelijkse factuur
✓ Geen investeringen; de hardware is inbegrepen in de maandprijs
✓ In vier eenvoudige stappen geregeld
✓ Probleemloos op- en afschalen
✓ Geen zorgen over beveiliging
✓ 24/7 support beschikbaar

WaaS zoals u het wilt

WaaS staat voor flexibiliteit, veiligheid en voorspelbare kosten. Groeit uw organisatie, dan groeit WaaS eenvoudig mee. En omgekeerd. Want WaaS van Telecomlijn is verkrijgbaar als Basis, Plus en Premium. Het verschil zit o.a. in de capaciteit van de access points, de mate van support en rapportages. Samen kiezen we de beste variant voor uw organisatie. En in vier eenvoudige stappen maken wij het netwerk in orde.

Met WaaS ben je in vier eenvoudige stappen klaar!

  • Inmeten

  • Planning en coördinatie

  • Onsite implementatie

  • Patchen en gebruiken

Optimale basis voor cloud services

Met WaaS beschikt u overal in en rondom de locatie over een perfecte draadloze netwerkverbinding. Ook in magazijnen, kantines, spreekkamers en lokalen of op schoolpleinen en buitenterreinen. Nu we steeds meer vanuit de Cloud werken is connectiviteit steeds belangrijker. Dankzij de hoge capaciteit en betrouwbaarheid is WaaS dan ook een optimale basis voor alle denkbare cloud services, Skype for Business en Voice over WiFi.

Meer weten over onze producten en oplossingen voor uw zakelijk internet en telefonie? Neem dan contact op met Telecomlijn voor een afspraak en vrijblijvend advies.

De continuïteit van uw netwerk – en dus uw organisatie – heeft voor ons de hoogste prioriteit

Meer weten? Neem contact op.

Cem Sarikaya, Accountmanager Telecomlijn
010-7440822 | LinkedIn

Heb je vragen over WaaS?

Neem contact op met Cem

Naam*

Bedrijf*

E-mail*

Onderwerp

Bericht


Ik word graag op de hoogte gehouden over ICT-ontwikkelingen via de maandelijkse nieuwsbrief.

Tevreden klanten